NL / EN

VOOR WIE IS MAUDGAL INT.?

Bent u een merkeigenaar, producent, importeur of distributeur? U bent zich bewust van de veranderende dynamiek in de markt en de noodzaak om u te onderscheiden van anderen door te focussen op de kernbeleving van uw merk of portefeuille aan merken?

Bent u bereid om af te stappen van de klassieke benadering die uitgaat van producten en diensten? Zet u daarom het ritueel, de ervaring of het moment van consumptie van het product of de dienst centraal? Beschouwt u waardecreatie en niet waarde-uitwisseling als het meest centrale uitgangspunt en vormt dit de basis van uw economische transactie?

Bent u er ook van overtuigd dat een merk tegenwoordig als een metafoor moet worden gezien voor de relatie die het aangaat met de klant of consument?

Dan wilt u vanuit uw eigen context continue en relevante waarde creëren die tot een unieke satisfactie leidt in de relatie met uw consument. Dan bent u er ook van overtuigd dat een échte dialoog met de klant pas ontstaat wanneer vraag en aanbod op een zinvolle manier op elkaar aansluiten.

Maudgal Int. is uw ideale partner om dit mogelijk te maken dankzij de specifieke benadering ‘Catch. Create. Connect.

Recent cases

Picture 11
Picture 5
Picture 4