NL / EN

History – Wat is uw verhaal?

Iedere brouwer heeft zijn verhaal
Verhalen! Ze zijn ons belangrijkste navigatiegereedschap om vertrouwen te winnen en een emotionele connectie met anderen en met onze wereld te maken. In een wereld waarin iedereen de mond vol heeft van content marketing, social media marketing, brand journalism en nog een pak andere termen, kunt u enkel succes boeken en verbondenheid creëren als u een sterk verhaal vertelt. Wij helpen u om rond uw activiteit en uw merk een dergelijk verhaal op te bouwen. Een verhaal dat klanten opvalt en positief tegenover u doet staan en dat ze ook doorvertellen.
In het digitale tijdperk blijft reclame van mond tot mond via allerlei versterkende hefbomen nog beter hangen dan vroeger.

Hoe meer gevoel er schuilt in de verhalen, hoe liever we ze horen, lezen of zien. Elke brouwer heeft zijn eigen verhaal.

DNA – Wat is het DNA van uw merk?

Waarom u moet weten wat uw merk-DNA is
Differentiatie is het uitgangspunt van succesvolle marketing. Om klanten of afnemers te overtuigen, is een invalshoek noodzakelijk die uw gesprekspartners verder laat kijken dan enkel maar de ‘prijs’. U moet vermijden dat men uw product ziet als het zoveelste in de rij, als het dertiende in een dozijn. U moet zich dus onderscheiden. Dankzij onze jarenlange ervaring in de biersector, zijn wij in staat om samen met u uw unieke kenmerken bloot te leggen en te definiëren waar Uw merk voor staat, uitgaande van het unieke verhaal. Aansluitend bepalen we de target consument en occasion, zodat U over een unieke positionering beschikt.

We helpen uw merkpersoonlijkheid te ontwikkelen en er uw medewerkers van te overtuigen dat ze die ook moeten uitdragen. We ondersteunen u om als merkgerichte organisatie een positie uit te bouwen met doortastende argumenten die voor een sterk imago zorgen bij uw (buitenlandse) afnemers.

Maudgal Int. als sparringpartner

Meer dan ooit hebt u in deze onzekere tijden nood aan een sparringpartner die uw beslissingen rond uw merk vanuit alle mogelijke hoeken tegen het licht houdt en u helpt om soepel in te spelen op de snel veranderende marktomstandigheden.
Dankzij onze jarenlange ervaring in de brouwerijwereld komen wij beslagen op het ijs op het vlak van sales en marketing, maar ook wat betreft commercial engineering en alle pragmatische aspecten van uw commerciële activiteiten.

Recent cases

Picture 11
Picture 5
Picture 4