NL / EN

sales – 20 jaar ervaring in de sector en kwalitatief netwerk.

Profiteer mee van onze ervaring en ons netwerk
Of u nu een fonkelnieuwe speler bent of een gevestigde waarde bent die met een nieuwe (export-/import-)activiteit begint, u zult ervaring kunnen gebruiken. Na 20 jaar in verschillende functies in de biersector kunnen we met recht en rede zeggen, dat u nergens anders zoveel ervaring zult vinden als bij Maudgal Int., met als bijkomende voordeel dat wij uiteraard over een zeer groot en kwalitatief netwerk beschikken in binnen- en buitenland.

Export – Hoe de export organiseren naar uw targetregio’s?

“Belgian Beer” is een schitterend uithangbord maar export is niet makkelijk
U beseft dat “Belgian Beer” een interessante koepel is om buitenlandse markten te veroveren? U kijkt verder dan de kerktorens van de omliggende dorpen? Gelijk hebt u! Alleen is exporteren soms makkelijker gezegd dan gedaan. In elk land gelden andere regels en gebruiken. Wij helpen u om u daarover snel en grondig te informeren. De kans is immers groot dat het land waarnaar uw voorkeur uitgaat, specifieke eisen stelt op vlak van certifiĆ«ring, etiketering, enz…

We adviseren u eveneens omtrent culturele aspecten, lijsten landen op waar uw merk een grote kans op slagen heeft en helpen u bij het uitstippelen van een groeitraject. Dit vanuit de context van de respectievelijke markten waar de betekenis van bier op een relevante manier wordt geactiveerd. We begeleiden u ook bij het vinden van de juiste handelspartners in het buitenland door een specifieke screeningsprocedure. Daarvoor kunnen we terugvallen op een ruim internationaal netwerk.

Maudgal Int. als talentcoach
Steeds meer blijkt dat bedrijven in de toekomst niet langer het verschil zullen kunnen maken door de toegang tot kapitaal, maar wel door het talent van hun werknemers. Talentisme is de belangrijkste grondstof voor groei. Vaak lukt het bedrijven echter niet om die grondstof te ontginnen. Wij staan u bij om het beste in uw medewerkers te ontdekken en naar boven te brengen. Op die manier zullen ze een passie ontwikkelen voor uw merken en als het ware de megafoon worden om uw verhaal en uw DNA uit te dragen. Uw eigen medewerkers zijn uw beste ambassadeurs. We creƫren uw eigen beer academy, een community van teamleden, waar het DNA van uw merk zich nog sterker kan ontwikkelen.

Recent cases

Picture 11
Picture 5
Picture 4