NL / EN

message – Welke boodschap past bij uw merk in uw targetregio’s, en hoe die boodschap verspreiden?

Uw klanten gedragen zich in elke omstandigheid anders
De tijd van de massamarketing is definitief voorbij. Pushmarketing heeft afgedaan. U hebt gepersonaliseerde boodschappen nodig die recht naar het hart van uw doelpubliek gaan. Bovendien moet u er rekening mee houden dat ook uw doelpubliek zich telkens anders zal gedragen als het zich in een andere context bevindt. U moet met uw producten komen als antwoord op hun behoeften. Ze zullen in elke context nood hebben aan een ander soort bier. Wij helpen u de verschillende contexten ontdekken waarin uw klanten/consumenten evolueren en wij staan u met raad en daad bij om uw producten en uw boodschappen daaraan aan te passen. Sterker nog, wij coachen u bij het bewerkstelligen van een complete beleving rond uw merk bij de klant, door activatieprogramma’s die gericht zijn op het conceptueel uitbouwen van het merk binnen de Belgische biercultuur.

Uw gids in het nieuwe marketinglandschap
Ook marketing beleeft momenteel een scharniermoment in de geschiedenis zoals er maar eens in de vijftig jaar één voorkomt. Terwijl marketing jarenlang een zaak is geweest van product, plaats, prijs en promotie – de 4 p’s – staan nu de inhoud, de dialoog met de klant, de klantenbeleving en de samenwerking met de klant centraal. Voor het gemak worden ze ook de 4c’s genoemd die staan voor content, conversation, consumer experience en collaboration.

We begeleiden u in dat proces, helpen u oog hebben voor alle kanalen die de klanten gebruiken en geven u advies om de dialoog aan te gaan, zodat u ook hier weer uw verhaal, gebaseerd op het DNA van uw merk(en), kunt vertellen.

Wij laten de media voor u werken
Geen enkel bedrijf kan vandaag nog de impact van een juiste mediakeuze en evenwichtige mediamix negeren. Voor brouwers bestaan er al heel wat fora over bier, bierproeverijen en activiteiten rond bier. Anderzijds maakt dat het niet gemakkelijker om door de bomen nog het bos te zien. Wij brengen voor u de belangrijkste fora in kaart, helpen u met het uittekenen van een aangepaste mediastrategie en met het opbouwen van een community van fans van uw bier, via onder meer sociale media, om uw verhaal te versterken.

Maudgal Int. volgt voor u de actualiteit
Aandacht krijgen zonder er grote budgeten te moeten voor uittrekken, is geen gemakkelijke opdracht. Door de actualiteit op de voet te volgen en erop in te haken met specifieke boodschappen helpen wij u om uw merk onder de aandacht te brengen. Onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk stellen ons ook op dit vlak in staat u een service te bieden die u van niemand anders mag verwachten.

Recent cases

Picture 11
Picture 5
Picture 4